Editsite basis

Het Editsite basis pakket is erg flexibel en toch erg makkelijk in gebruik. Binnen het standaardpakket hebt u  direct al de vrijheid om er een professionele site mee te creëren.

Wat kunt u van het Editsite basis pakket verwachten:

Zelf uw site aanvullen en uitbreiden
U kan met Editsite zelf uw site uitbreiden en wijzigen. Zo kunt eenvoudig een menu of submenu item toevoegen en hier een pagina aan koppelen of juist verwijderen. Ook kunt u zelf eenvoudig bijvoorbeeld een webformulier aanmaken en aan uw pagina toevoegen. Binnen het standaardpakket is dit ongelimiteerd en kunt u oneindig veel pagina's aanmaken.

Meertalige website
Editsite heeft een taalfunctie welke u aan of uit kunt zetten. Standaard kunt u zo eenvoudig uw site meertalig maken (bijvoorbeeld Nederlands en Engels)

Zoekfunctie
Met de zoekfunctie kan een bezoeker eenvoudig via een trefwoord direct naar de pagina navigeren welke wordt gezocht​..

Zoekmachine vriendelijk
Met Editsite worden de aangemaakte pagina's getoond met zoekmachine vriendelijke url's. Ook kunt u eenvoudig uw zoekmachine vindbaarheid (Meta tags en Meta info) per menu item optimaliseren.

Backup functie
Via de eenvoudige backup functie kunt u met één klik de complete inhoud van uw site veilig stellen. Op deze manier hoeft u dus nooit bang te zijn wanneer u zelf een wijziging uitvoerd.

Website layout aanpassen
Zelf bepalen hoe de website eruit ziet. Kleuren en banners aanpassen. Hiervoor zijn ook gratis templates voor banners en stylesheet beschikbaar.

Media toevoegen
Het is erg makkelijk om foto's of afbeeldingen toe te voegen. Ook ondersteund Editsite embed scripts en zo is het eenvoudig om bijvoorbeeld Youtube video's of een Flash object op de site weergeven.

Zelf website documenten uploaden
Wanneer u bijvoorbeeld een bestand wilt delen of een foto op uw site wilt plaatsen vanaf uw computer kunt u deze file eenvoudig zelf uploaden naar de site met de adminfunctie.

Script ondersteuning
Om Editsite extra flexibel te maken kunt u de pagina's in HTML weergave ook scripts toevoegen. Ook is het mogelijk om scripts toe te voegen in bijvoorbeeld de head en body van uw pagina.