Home

Welkom op de site van Editsite. Deze site is gemaakt met een Editsite pakket. Zoals u ziet heeft onze website nog weinig kleur. Dit komt omdat u degene bent die aan Editesite kleur moet gaan geven.

Editsite is een website pakket waarmee u zelf de vrijheid hebt om uw website ook echt uw website te maken. Hierin zijn de mogelijkheden erg groot en kan zowel een dummy als een webdesigner zijn creativiteit in de site kwijt. Dus echt een eigen site zonder dat er veel computerkennis vereist is.

Wij geloven in persoonlijk contact, en oplossingen op maat. Daarom koopt u bij ons ook niet een leeg pakket, maar helpen wij u graag op weg.

Wij geven u graag de vrijheid voor uw creativiteit. Het standaard pakket heeft dan ook al de mogelijkheid om een ongelimiteerd aantal pagina's en websiteformulieren aan te maken. Zo kunt u onbeperkt uw eigen teksten en afbeeldingen op de site publiceren maar ook gebruik maken van Youtube, Flash en  andere externe media en website modules.

Door middel van extra Editsite modules kunt u uw site ook verder uitbreiden met bijvoorbeeld een webshop, gastenboek, forum of foto galerij. De mogelijkheden hierin zijn oneindig omdat wij ook een module op maat kunnen maken. Op deze manier kan u altijd verder met Editsite en kan u ook al uw creativiteit en ideeën waarmaken met Editsite.

Uiteraard is het ook mogelijk dat wij voor u de site beheren. Omdat Editsite eenvoudig in gebruik is kunt je ook door ons uw website laten inrichten tegen lage kosten. Indien u hierover vragen hebt kan je altijd vrijblijvend informatie aanvragen via het contactformulier.