Waarom een editsite?

Als u een website wilt komt hier best wat bij kijken. Al snel bent u aangewezen op een webdesigner en de kosten lopen al snel erg op. Indien u later nog een wijziging wilt uitvoeren of pagina wilt toevoegen bent u weer aangewezen op u webdesigner en wederom zal dit tot kosten leiden...

Bij Editsite kunt u rekenen op persoonlijk contact met ons. En Editsite bied u de mogelijkheid zelf uw site te beheren. U kunt simpele tekst wijzigingen uitvoeren of een menu item of pagina's toevoegen maar bijvoorbeeld ook makkelijk een formulier maken waarbij de inhoud naar uw email adres gemailt word. De mogelijkheden zijn erg groot omdat u zelf niet alleen de mogelijkheid hebt om tekst met opmaak toe te voegen maar ook zelf html codes aan de site kan toevoegen.

Met Editsite schaft u een pakket aan waarmee u zelf alle kanten mee op kunt! En komt je er niet uit? Dan kunt je altijd nog gebruik maken van onze programmeurs. Wij kunnen het website onderhoud doen maar ook bijvoorbeeld een specifieke module maken om aan specifieke wensen te kunnen voldoen.